Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    mpralos 5 | Lamianow.gr
    Κυβερνητικές πηγές για αγρότες: Μικρή μειοψηφία τινάζει στον αέρα τον διάλογο -Αν κλιμακώσουν, τον λόγο έχουν οι Αρχές
    lora 1 | Lamianow.gr
    Φωτογραφία ντοκουμέντο πριν την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας στην Πάτρα: Συνάντησε άγνωστο ηλικιωμένο άνδρα
    anemoi | Lamianow.gr
    Το πλοίο Express Skopelitis «παλεύει» με τα κύματα και τους θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο – Εντυπωσιακό βίντεο
    xalilopoulou | Lamianow.gr
    Χριστίνα Χαλιλοπούλου: «Ήμουν πάντα “η κόρη του γύφτου” για τους μη τσιγγάνους»
    Agrotes X 1619884 635df814 trakter e | Lamianow.gr
    Τίναξαν στον αέρα τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγροτοσυνδικαλιστές, σχεδιάζουν κλιμάκωση με νέα μπλόκα
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    mantalos | Lamianow.gr
    Άρης – ΑΕΚ: Ο Μάνταλος μπήκε στο Top-50 όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα
    ataman | Lamianow.gr
    Αταμάν: «Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό που κέρδισε με 40 πόντους, αν είσαι μεγάλη ομάδα, παίζεις όπως εκείνος και στο πρωτάθλημα»
    levadiakos | Lamianow.gr
    Λεβαδειακός – Βόλος 3-1: Πετάει για Ευρώπη
    6805713 | Lamianow.gr
    Συνεχίζεται η κόντρα της Σελέν Ερντέμ με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεχόμουν λεκτικές επιθέσεις για 40 λεπτά, οι παίκτριές μου έδωσαν την κατάλληλη απάντηση»
    maklsfield | Lamianow.gr
    «Αγόρασα την ομάδα μεθυσμένος, την επόμενη μέρα δεν το θυμόμουν» είπε ο πρόεδρος της Μάκλσφιλντ που απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία – TAYTOTHTA – Συμμόρφωση 2018/334
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΒΟΙΩΤΙΑ - Ικανοποιημένη η Ευρωπαία Επίτροπος από τα έργα στην Στερεά Ελλάδα (εικόνες)

ΒΟΙΩΤΙΑΕΥΒΟΙΑΕΥΡΥΤΑΝΙΑΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑΦΩΚΙΔΑ

Ικανοποιημένη η Ευρωπαία Επίτροπος από τα έργα στην Στερεά Ελλάδα (εικόνες)

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Οκτ 5, 2018 @ 9:14
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
2 Min Read
SHARE

Την ικανοποίησή της για την πορεία των έργων που πραγματοποιεί η Περιφέρεια, εξέφρασε η Ευρωπαία Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Corina Cretu που σήμερα επισκέφθηκε τη Στερεά Ελλάδα. Την κ. Cretu υποδέχθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

-Advertisement-
fitcare

Η κ. Cretu, αφού ενημερώθηκε για τα μεγάλα έργα που έχουν ολοκληρωθεί στην Περιφέρεια και εκείνα που βρίσκονται σε εξέλιξη, ξεναγήθηκε από τον Περιφερειάρχη στο ολοκληρωμένο έργο της παράκαμψης Μακρακώμης. Ένα έργο προϋπολογισμού 25 εκατ. ευρώ που άλλαξε ριζικά την καθημερινότητα των κατοίκων, έκανε τις μετακινήσεις στην περιοχή ταχύτερες και ασφαλείς και διευκόλυνε την σύνδεση της Δυτικής Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας με τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα.

image002 | Lamianow.gr

Η επίσκεψη στην παράκαμψη της Μακρακώμης προκάλεσε το ενδιαφέρον της Ευρωπαίας Επιτρόπου για την λειτουργικότητα του έργου και για τις λύσεις που έδωσε η ολοκλήρωσή του, καθώς αποτελεί κομμάτι της Εθνικής Οδού που συνδέει την ΠΑΘΕ με τη Δυτική Ελλάδα και την Ιόνια Οδό.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Ο κ. Μπακογιάννης ενημέρωσε την Επίτροπο για τα επόμενα βήματα που γίνονται από την Περιφέρεια για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα της περιοχής, με δύο μελέτες προϋπολογισμού 8,6 εκατ. ευρώ που αφορούν στην κατασκευή του τμήματος Λαμία-Καστρί και Νεοχωράκι-Σύραγγα-Τυμφρηστού.

Η ξενάγηση της κ. Cretu ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή της σε ιδιωτική επιχείρηση που χρηματοδοτήθηκε με πόρους από το ΕΣΠΑ, όπου ο Περιφερειάρχης παρουσίασε στην Επίτροπο όλες τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της Περιφέρειας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.image003 | Lamianow.gr

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα, η κ. Cretu βρίσκεται για ακόμη μία φορά στη Στερεά Ελλάδα και μπορεί να διαπιστώσει την πρόοδο που κάνει η Περιφέρειά μας στην υλοποίηση των έργων. Μπορεί να ενοχλούμε συνεχώς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά έχουμε λόγους και αυτό φαίνεται. Διεκδικούμε χρήματα που πιάνουν τόπο. Η παράκαμψη Μακρακώμης, ένα ολοκληρωμένο τμήμα ενός ευρύτερου έργου, μιας γέφυρας ζωής που ενώνει τον πιο ορεινό νομό της Ελλάδας με τη Φθιώτιδα, αποδεικνύει έμπρακτα πως η Ευρώπη μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα μας στην πραγματική ζωή» δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης της κ. Cretu.

OI AERATOI

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article Υποψηφιότητα εν μέσω διαψεύσεων για τον δήμο Αγράφων
Next Article Έβρος: Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής παράνομων μεταναστών
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
2°C
Lamia
clear sky
2° _ 2°
62%
2 km/h
Τρ
11 °C
Τε
13 °C
Πε
15 °C
Πα
15 °C
Σα
8 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

Avlida Artemis 2 | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΥΒΟΙΑ

Δεύτερο έργο προς δημοπράτηση για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Αυλιδείας Αρτέμιδος

AFISA | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Χοροεσπερίδα και κοπή βασιλόπιτας για τον Σύλλογο Μικρασιατών Ανατολικής Φθιώτιδας

oikonomou giannis | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Οικονόμου: “Η κ. Καρυστιανού δεν κομίζει κάτι νέο”

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης