Βαρύ οπλισμό μετέφερε ένας 30χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη, χθες στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης στην ελληνοαλβανική μεθόριο.
Ο συλληφθείς, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ζει στο Μπεράτι της Αλβανίας, εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα σε δύσβατη περιοχή στο Ασπροκκλήσι. Από την αστυνομική έρευνα, αποκαλύφθηκε ότι είχε μεταφέρει και είχε κρύψει στην περιοχή, 3 πολεμικά όπλα Kalashnikov, 3 γεμιστήρες και 42 φυσίγγια, διαμετρήματος 7,62 mm.
Στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και μικρά χρηματικά ποσά σε ευρώ και δολάρια των ΗΠΑ.
Τα κατασχεθέντα όπλα, θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή όπλων, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Στην επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας συμμετείχαν άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.