Αγιασμό των υδάτων στην θάλασσα, στο Αίγιο, έκανε ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τον πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιο. Η τελετή έγινε στο Αίγιο παρουσία πιστών, και μάλιστα δύο κολυμβητές έπεσαν στα νερα για να πιάσουν τον σταυρό! Πληροφορίες αναφέρουν πως παρενέβη ο Εισαγγελέας και κάλεσε τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο. Σύμφωνα με το flamis.gr, το Λιμενικό επενέβη, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και επέβαλε στον Μητρπολίτη 1500 ευρώ πρόστιμο και από 300 ευρώ στους δύο πιστούς, βάσει των σχετικών διατάξεων προστασίας κατά covid-19.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Την Αρχιερατική σας ευχή, άγιοι πατέρες…