Ιερό αγώνα ξεκινούν οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα

Λίλιαν Χαχοπούλου
Η Λίλιαν Χαχοπούλου είναι δημοσιογράφος της LAMIA MEDIA VOICE με εμπειρία στο κοινωνικό, αστυνομικό - δικαστικό και το πολιτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο...
1 Min Read

Ακολουθώντας την προτροπή του αρχηγού τους, οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα οργανώνονται και ετοιμάζουν συνελεύσεις, συνεντεύξεις τύπου ακόμα και πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα με στόχο την υποστήριξη του διαφυγόντα –ακόμα- από τις αρχές, προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις.

Την πρωτιά πήραν τα μέλη του φορέα της Κρήτης που σήμερα βγήκαν στους δρόμους μοιράζοντας στους περαστικούς ενημερωτικά φυλλάδια.

Στη Λαμία, όπου λειτουργεί ένα από τα πιο «δυνατά» γραφεία της οργάνωσης, τα μέλη δείχνουν αποφασισμένα να δείξουν τη στήριξή τους στον ιδρυτή της Ελλήνων Συνέλευσις.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η δήλωση του προέδρου του τοπικού γραφείου κ. Ταγκούλη, ότι θα προτιμούσε να τον γδάρουν ακόμα και να τον σφάξουν, παρά να κατεβάσει την εικόνα του Σώρρα από τον τοίχο του γραφείου.

Γδάρτε με, σφάξτε με, είναι ιερός ο αγώνας και θα συνταχθούν όλοι οι Ελληνες με την Ελλήνων Συνέλευσις»τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ταγκούλης.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η Λίλιαν Χαχοπούλου είναι δημοσιογράφος της LAMIA MEDIA VOICE με εμπειρία στο κοινωνικό, αστυνομικό - δικαστικό και το πολιτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο ραδιόφωνο αλλά και στον έντυπο και Ηλεκτρονικό Τύπο. Είναι διευθύντρια Σύνταξης στο LAMIANOW.gr. Επίσης παρουσιάζει καθημερινά την ΠΡΩΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ του LAMIA POLIS 87.7 αλλά και τους "ΑΕΡΑΤΟΥΣ" μαζί με τον Πάνο Κατσώνη από τις 07.00-10.00 στον Κορυφαίο Ενημερωτικό Σταθμό της Κεντρικής Ελλάδος.