Στο νοσοκομείο Ιεράπετρας διακομίστηκε ένας αγρότης το πρωί του Σαββάτου, καθώς παρουσίασε σοβαρά προβλήματα όταν ήρθε σε επαφή με φόλες.
Το περιστατικό έγινε στην περιοχή του Κεντριού, όταν ο 40χρονος αγρότης ευρισκόμενος έξω από το θερμοκήπιό του εντόπισε ένα σακουλάκι με φόλες και συγκεκριμένα με κομμάτια κρέας δηλητηριασμένα, κάτι που κατάλαβε από τη μυρωδιά.
Το εύρημα αυτό του κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον αφού τις περασμένες ημέρες άγνωστοι είχαν δηλητηριάσει δύο σκύλους και μια γάτα που είχε στο χωράφι του.
Στην προσπάθειά του να πετάξει τις φόλες σε ένα βαρέλι φαίνεται πως ήρθε σε επαφή με το ισχυρό δηλητήριο και όπως ανέφερε στο Ράδιο Λασίθι, έφτανε ένα μόνο άγγιγμα στη μύτη του για να αρχίσει να ζαλίζεται έντονα και στη συνέχεια να αιμορραγεί από το στόμα.
Κάλεσε ο ίδιος ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.
Πηγή: radiolasithi.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.