Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Επαρχιακή Οδό Πλαγιαρίου – Επανομής, στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, στις 20:13, Επιβατηγό Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 43χρονη γυναίκα, παρέσυρε 83χρονο πεζό, με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του.
Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.
(φωτογραφία αρχείου)

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.