Το παράθυρο ενός αμερικανικού ελικοπτέρου έπεσε στην αυλή σχολείου στη νότια Ιαπωνία.
Περίπου 50 παιδιά ήταν στο δημοτικό σχολείο, κοντά στην αεροπορική βάση στην Οκινάουα, όταν έπεσε το παράθυρο του αμερικανικού στρατιωτικού μεταγωγικού ελικοπτέρου.

Ενα αγόρι τραυματίστηκε ελαφρά από την πτώση του παράθυρου. Επειτα από το συμβάν, οι πεζοναύτες της Οκινάουα εξέδωσαν απολογητική ανακοίνωση. «Παίρνουμε πολύ σοβαρά αυτές τις αναφορές και ερευνούμε τα αίτια του ατυχήματος, σε συντονισμό με τις τοπικές αρχές. Είναι ένα λυπηρό συμβάν και απολογούμαστε για την αναστάτωση που προκάλεσε στην κοινότητα», ανέφερε.
Στην Οκινάουα βρίσκεται η πλειονότητα των 38.000 Αμερικανών στρατιωτών που είναι στην Ιαπωνία.
Πηγή: Thetoc.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.