Γιόρτασε την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού και γνώρισε την απόλυτη αποθέωση
Με το σύνθημα «Παύλος Γιαννακόπουλος οε, οε, οε» υποδέχθηκαν οι χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τον εκλιπόντα πρόεδρο της ΒΙΑΝΕΞ.
Η τελευταία φορά που ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπήκε στο παρκέ του κλειστού του ΟΑΚΑ ήταν στις 12 Ιουνίου, μια μέρα αφότου ο Παναθηναϊκός κέρδισε άλλο ένα πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού.
Παρά τα προβλήματα υγείας, ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε το παρών στη φιέστα για την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος. Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, μπήκε στο στάδιο και είδε τους χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού να τον αποθεώνουν.
Λίγο αργότερα, κάθισε σε μία από τις λευκές πολυθρόνες του γηπέδου. Κοντά του ήταν ο γιος του, Δημήτρης με την οικογένειά του, αλλά και παίκτες του Παναθηναϊκού.



pronews.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.