Η 11άδα του Ολυμπιακού για το σημερινό πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Άντερλεχτ παραμένει μυστήριο. Ωστόσο υπάρχουν οι τελευταίες πληροφορίες για τους παίκτες που σκέφτεται να ξεκινήσει σήμερα ο Μάρκο Σίλβα.
Βάσει αυτών ο Σιόβας και ο Κασάμι θα μείνουν στο πάγκο, την στιγμή που ο Φορτούνης θα αγωνιστεί είτε στο άκρο (με τον Τσόρι να παίζει βασικός), είτε μπροστά από τους δύο χαφ.
Ερωτηματικό και η επιλογή του Πορτογάλου για τον παρτενέρ του Μιλιβόγιεβιτς. (Ζντιέλαρ ή Καμπιάσο).
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…
Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από την εστία. Ο Μποτία με τον Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας και οι Ομάρ, Μαζουάκου στα άκρα.
Ο Μιλιβόγιεβιτς με έναν εκ των Ζντιέλαρ ή Καμπιάσο θα είναι στη μεσαία γραμμή σε ρόλο αμυντικών χαφ.
Μπροστά τους θα είναι ο Τσόρι ή ο Φορτούνης. Στην περίπτωση που είναι ο Αργεντινός βασικός, τότε ο Έλληνας άσος θα αγωνιστεί στο άκρο, με τον Σεμπά να μένει στον πάγκο. Εάν δεν αγωνιστεί ο Τσόρι, τότε ο Φορτούνης θα είναι στον άξονα και στο άκρο ο Σεμπά.
Δεδομένη η παρουσία του Ντουρμάζ στο άλλο άκρο. Και τέλος στην κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγε.
Πηγή: sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.