Την ώρα που το θύμα ετοιμαζόταν να μπει σε ένα κατάστημα, αστυνομικοί τον πυροβόλησαν 11 φορές.
Σοκάρουν οι εικόνες που έρχονται για ακόμα μία φορά από τις ΗΠΑ και αφορούν την ευκολία με την οποία οι αστυνομικοί πυροβολούν ύποπτους.
Το νέο περιστατικό συνέβη στην Λουιζιάνα, όπου οι αρχές έλαβαν μία τηλεφωνική καταγγελία για έναν ύποπτο άνδρα.
Αμέσως στο βενζινάδικο έφτασαν περιπολικά, ζητώντας από τον ύποπτο που κρατούσε ένα μαχαίρι να καθίσει στο έδαφος.
Εκείνος δεν υπάκουσε και κατευθύνθηκε προς την είσοδο του καταστήματος, όταν ξαφνικά άρχισε να δέχεται πυρά από τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με την αστυνομία τον πυροβόλησαν επειδή φοβήθηκαν μην κινδυνεύσουν πελάτες που ήταν μέσα, όμως γιατί έπρεπε να τον πυροβολήσουν συνολικά 11 φορές και να τον σκοτώσουν;
Με λιγότερες σφαίρες δεν θα μπορούσαν να τον αφοπλίσουν, χωρίς να τον σκοτώσουν.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.