Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στο Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης International Mediterranean Tourism Market, όπου συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ο κ. Μπακογιάννης που συναντήθηκε τόσο με τον υπουργό τουρισμού του Ισραήλ όσο και με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων και εκπροσώπους φορέων που προωθούν την έρευνα και την καινοτομία, δήλωσε για το αποτέλεσμα των επαφών του:

«Το ταξίδι αυτό είχε έναν σκοπό, την εξωστρέφεια της Περιφέρειάς μας. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο όταν γίνονται στοχευμένες επαφές και συζητήσεις που μπορούν να αποδώσουν καρπούς. Σηκώνουμε ένα μεγάλο βάρος, προσπαθούμε να δώσουμε ανάσες στην οικονομία της Στερεάς Ελλάδας σε ένα περιβάλλον ιδιαιτέρως αρνητικό για τις επιχειρήσεις και γενικά για την αγορά. Δεν μπορούμε εμείς να σώσουμε την οικονομία της χώρας, μπορούμε όμως να γίνουμε, και θα το πετύχουμε, Περιφέρεια πρότυπο με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε και τις δράσεις μας. Στο εσωτερικό, δημιουργούμε τα Κέντρα Στήριξης της Επιχειρηματικότητας και στο εξωτερικό ανοιγόμαστε και βρίσκουμε πεδία συνεργασιών και ανάπτυξης. Με λίγα λόγια, παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.