Αίτημα να έλθει ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας στο δικαστήριο των κατηγορούμενων της Χρυσής Αύγης και να καταθέσει υπέβαλαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των χρυσαυγιτών.
Το αίτημα ήρθε μετά την αποκάλυψη ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου απέναντι από την καφετέρια «Κοράλι» ότι την επόμενη της δολοφονίας Φύσσα, στο μαγαζί του μαζί με τους αστυνομικούς πήγε και ο Νίκος Δένδιας.
Ο μάρτυρας Χρήστος Χρηστίδης κατέθεσε πως εκείνο το βράδυ το μαγαζί του ήταν κλειστό και ότι έμαθε την επόμενη, από τους δημοσιογράφους, τι είχε συμβεί διευκρινίζοντας πως οι δυο κάμερες που είχε στον εξωτερικό χώρο ήταν ψεύτικες.
Μάλιστα, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι μαζί με τους αστυνομικούς που επισκέφθηκαν το μαγαζί του την επομένη της δολοφονίας Φύσσα, στο πλαίσιο της έρευνας, ήταν και ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας. Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφαση του και διέκοψε για την Δευτέρα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.