Στην περιοχή της Λοκρίδας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας και επιβεβαίωσε ότι όλα λειτουργούν κανονικά παρά τη σφοδρή κακοκαιρία.
Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Ηλία Σανίδα.
“Εικόνες από το Μαρτίνο Φθιώτιδας που δέχθηκε το μεγαλύτερο όγκο χιονιού. Η ΠΕ Φθιώτιδας με τον Δήμο Λοκρών σε άψογη συνεργασία κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο στοίχημα της κακοκαιρίας, είμαστε σε ετοιμότητα για το δεύτερο κύμα από σήμερα το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ευχαριστώ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προχωράμε ενωμένοι για το καλό της Φθιώτιδας.










Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.