Καθόλου χρόνο δεν έχασε ο Ρικ Πιτίνο πριν στρωθεί στη δουλειά στον Παναθηναϊκό.
Ο Αμερικανός έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ελλάδα και πριν ανακοινωθεί από την ΚΑΕ είχε πραγματοποιήσει ήδη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.
Οι «πράσινοι» λοιπόν γυμνάστηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του νέου τους τεχνικού, κάτι που συνέβη υπό την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ήταν επίσης παρών στο ΟΑΚΑ.




sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.