Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε τον φάκελο για τον τελικό του Europa Conference League 2023 στην «Αγιά Σοφιά»

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Η ΑΕΚ θέλει να φιλοξενήσει τον τελικό του Europa Conference League 2023 στο νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο και θα παραδοθεί στην ΠΑΕ μέσα στους επόμενους μήνες.

-Advertisement-
fitcare

Η “Αγιά Σοφιά – Opap Arena” αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της για την Ένωση στο ξεκίνημα της σεζόν 2022-23, αλλά οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να διεξαχθεί εκεί και ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε στην ΕΠΟ τον πλήρη φάκελο της υποψηφιότητας της, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να διεκδικήσει το νέο γήπεδο της ομάδας, τον τελικό του Europa Conference League 2023.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *