Σε μια γέφυρα ύψους δέκα μέτρων εκτροχιάστηκε τραίνο στην Ολλανδία που ευτυχώς σταμάτησε σε ένα γλυπτό φάλαινας.
Ένα γλυπτό ουράς φάλαινας, σταμάτησε τα βαγόνια που εκτροχιάστηκαν από μια «βουτιά» δέκα μέτρων στο Ρότερνταμ.
Το γεγονός συνέβη το βράδυ της Κυριακής, ενώ κανένας πολίτης δεν τραυματίστηκε. Στα βαγόνια δεν υπήρχαν επιβάτες, ενώ ο οδηγός του συρμού τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Οι αρχές προσπαθούν να μετακινήσουν τον συρμό, διαδικασία που αναμένεται χρονοβόρα λόγω της θέσης των βαγονιών.
Το γλυπτό βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο από το 2002.
reader

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.