Η σημαντικότερη αποχώρηση ήταν αυτή του Εμίλ Ρουσάουντ που είχε βλέψεις και για πρόεδρος στις εκλογές του 2021.
Παράλληλα αποχώρησε ο αντιπρόεδρος Ενρίκε Τόμπας και οι Σίλβιο Ελίας, Ζοσέο Ποντ, Τζόρντι Κασλαμιλια και Μαρία Τεχιδόρ.
Τα πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατηγορούν τον Μπαρτομέου για κακοδιαχείρηση, καθώς και για το σκάνδαλο που ξέσπασε για την περιβόητη παρακολούθηση των social media.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μπάρτα ενέκρινε τον Τζόρντι Μόιξ ως αντιπρόεδρο για τα οικονομικά, Ο Πάου Βιλάνοβα ως θεσμικό αντιπρόεδρο, ο Οριολ Τόμας ως αντιπρόεδρος με δραστηριότητα το εμπορικό τομέα.
Η Μάρτα Πλάνα τοποθετήθηκε ως γραμματέας και ο Ντέιβιντ Μπέλβερ είναι ο νέος ταμίας.
Αλλαγές θα υπάρχουν και στο αγωνιστικό κομμάτι.
Ο Χαβιέρ Μπόρντας θα είναι υπεύθυνος για την πρώτη ομάδα, ο Χαβιέρ Βιλατζοάνα για την Barca B, τις ομάδες Νέων και την γυναικεία ομάδα.
Παράλληλα αποφασίστηκε η Μπαρτσελόνα να κινηθεί νομικά κατά του Ρουσάουντ, για τις δηλώσεις που έκανε, καθώς θεωρούν ότι βλάπτουν τον σύλλογο.
Ο Μπαρτομέου πάντως, αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι με εντολή δική του η εταιρία δημιούργησε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να διαβάλλει τους μελλοντικούς υποψήφιους προέδρους της Μπαρτσελόνα.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.