Φυσικοθεραπείες ξεκίνησε η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα ένα μήνα μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου.
Όπως μετέδωσε την Πέμπτη (24.10.24) ο ΑΝΤ1, η Μαρινέλλα έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στην υγεία της και έχει ξεκινήσει ήδη μια σειρά φυσιοθεραπειών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε λίγο καιρό θα αποφασιστεί, αν θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό ή αν θα επιστρέψει στο σπίτι της.
Δίπλα της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η κόρη της Τζωρτίνα, ενώ η εγγονή της που έχει κληρονομήσει το ταλέντο της στο τραγούδι, φαίνεται να είναι εκείνη που τραγουδάει στην πολυαγαπημένη της γιαγιά.
Να θυμίσουμε ότι η Μαρινέλλα κατέρρευσε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θεατών στο Ηρώδειο κατά τη διάρκεια συναυλίας τους το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου, έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.