Ι.Μ Φθιώτιδας και Μητροπολίτης Συμεών καταφεύγουν στη Δικαιοσύνη για Συκοφαντικά Δημοσιεύματα – Η ανακοίνωση

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Συμεών καταγγέλλουν τη σκόπιμη διακίνηση συκοφαντικών, υβριστικών και χυδαίων δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο, τα οποία στοχεύουν στη σπίλωση του ιδίου και του έργου του. Σε απάντηση, δόθηκε εντολή για άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη, με σκοπό την προστασία των πιστών.

-Advertisement-

Ο Μητροπολίτης διαβεβαιώνει ότι συνεχίζει ακάθεκτος τη διακονία του με πίστη στον Θεό και αγάπη προς το ποίμνιό του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών λαμβάνοντας γνώση ότι γίνεται σκόπιμη διακίνηση στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατάπτυστων συκοφαντικών, υβριστικών, αποκρουστικών, χυδαίων και πέραν κάθε  ίχνους στοιχειώδους ανθρώπινης συμπεριφοράς δημοσιευμάτων και αναρτήσεων με σκοπό την σπίλωση του προσώπου του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών και του έργου, που επιτελεί, αλλά και της υπεύθυνης μαρτυρίας του Ευαγγελίου Ιησού Χριστού, την οποία κομίζει στην τοπική Εκκλησία και στην κοινωνία, έδωσε εντολή άμεσης προσφυγής στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στις αρμόδιες Αρχές, κατά παντός υπευθύνου, με αποκλειστικό σκοπό την προστασία και μόνο των ψυχών και των συνειδήσεων του ευσεβούς και ευγενούς λαού μας.

- Advertisement -
-Advertisement-

Ο Σεβασμιώτατος με πίστη στον Θεό και αγάπη στο ποίμνιο του συνεχίζει κανονικά και ακάθεκτος την διακονία του αγαπώντας όλους.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος

-Advertisement-
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
40 Comments
  • Κανονικά θα έπρεπε εξ αρχής να επέμβει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας και να ζητήσει έρευνα από την Ασφάλεια Λαμίας. Διακυβεύονρται πολλά είτε συμβαίνει κάτι είτε δεν συμβαίνει και κυκλοφορούν διάφορες ιστορίες… Έτσι όπως γίνεται τώρα μοιάζει σα να θέλουν κάποιοι να βουλώσουν στόματα ,από θέση ισχύος βεβαίως…

  • Έχει δικαίωμα να καταφύγει στη δικαιοσύνη και καλά κάνει. Για εμάς που τον γνωρίζουμε και στηρίζει τα παιδιά μας με το κήρυγμά του και την αγάπη του, είναι άξιος.

  • Η συκοφαντία είναι αγαπημένο άθλημα από τους παλαιοέλληνες έως κ σήμερα . Δεν αξίξει να ασχολείται καμμία/κανείς . Τα έργα ξεκαθαρίζουν πάντα το τοπίο .

  • Αν ήταν κάποιος απλός πολίτης θα τον είχαν βγάλει και στα κανάλια και παντού. Τώρα όμως που είναι ΟΝΟΜΑ κοιτάνε πως θα τα κρύψουν. Έλεος… Ποτέ δεν ακούγεται κάτι χωρίς να έχει γίνει. Και δεν είναι μόνο ένα αλλά αρκετά αυτά που τον συκοφαντούν.

      • Κωσταντινος Γερακης οι παγανιστές γιατί σχολιάζουν;;; Αν δεν ήσαν οι καλόγεροι να αντιγράψουν τα βρωμοχειρογραφα σας δεν θα σας ήξερε ούτε η μάνα σας

      • Takis Takis Σαν Έλληνες μας ξέρει όλος ο πλανήτης επίσης έρχεται όλος ο Πλανήτης και προσκυνάει Ακρόπολη Παρθενώνα Δελφούς κτλ άντε τραβά νούμερο

      • “Γίγνεται δε κατά τούτον τον χρόνον Ιησούς, σοφός ανήρ [ει γε άνδρα αυτόν λέγειν χρη. Ήν γαρ παραδόξων έργων ποιητής, διδάσκαλος ανθρώπων των ηδονή ταληθή δεχομένων]. Και πολλούς μεν Ιουδαίους, πολλούς δε και από τού Ελληνικού επηγάγετο. [Ο Χριστός ούτος ην.] Και αυτόν, ενδείξει των πρώτων ανδρών παρ’ ημίν σταυρώ επιτετμηκότος Πιλάτου, ουκ επαύσατο οι το πρώτον αυτόν αγαπήσαντες. [εφάνη γαρ αυτοίς τρίτην έχων ημέραν πάλιν ζων, των θείων προφητών ταυτά τε και άλλα μύρια θαυμάσια περί αυτού ειρηκότων.] εισέτι τε νυν τών Χριστιανών από τούδε ωνομασμένων ουκ επέλιπε το φύλον” (Ιουδαϊκές Αρχαιότητες XVIII 3, 3).

        Ακολουθεί ελεύθερη μετάφραση, μόνο των σημείων που δεν αμφισβητούνται:

        “Εκείνο το καιρό ήταν ένας σοφός άνδρας ο Ιησούς. Και πολλοί από τους Ιουδαίους και από τα άλλα έθνη τον ακολούθησαν. Ο Πιλάτος τον καταδίκασε να σταυρωθεί και να πεθάνει, καθ’ υπόδειξιν ανδρών δικών μας εξουσίας, αλλά εκείνοι που τον αγάπησαν από την αρχή, δεν σταμάτησαν. Από τότε, δεν έπαψε η γενιά αυτών των ονομασμένων Χριστιανών”. ( Φλάβιος Ιώσηπος 37 – 100 μ.Χ.)

      • Κωσταντινος Γερακης νούμερο είσαι και φαίνεσαι!!! Αν δεν υπήρχε Χριστιανισμός και Ορθοδοξία θα ήσουν τώρα Οστρογοτθος,σουργελο!!! νούμερο είσαι και φαίνεσαι που θυμήθηκες ξαφνικά την νεκρή αρχαιότητα που παρήλθε ανεπιστρεπτί,όπως “προφήτεψε” και το δαιμονικό Μαντείο των Δελφών!!! Αν διασώθηκαν τα αρχαία τεκμήρια διασώθηκαν από χριστιανούς, ανόητε, γιατί έτσι αυτοί θέλησαν!!! Όλος ο πλανήτης σε έχει χεσμενο, δαιμονισμενε!!! Κι όλος ο πλανήτης προσκυνάει την Ελληνική Ορθοδοξία χάρις στον Μέγαν Φώτιο που διέσωσε και τους μύθους σας και τον Κύριλλο και Μεθόδιο που την διέδωσαν από τα Βαλκάνια και την κεντρική Ευρώπη μέχρι την Άπω Ανατολή!!! Άντε τώρα,στα σπήλαια και τις τρωγλες της ανυπαρκτου δαιμονοθρησκειας σου…δεν το ξέρεις πως η βασιλεία σας τελείωσε το 33μ.Χ.;;; Το μίσος σας προς τον Χριστιανισμό θα είναι άσβεστο αιωνίως και το άχτι σας δεν θα βγει ποτέ!!!”απεσβετο και λάλον ύδωρ…” ΧΑΧΑΧΑ!!!

      • Takis Takis Βρε ηλίθιε όπου είταν Αρχαίος Ελληνικός Ναός τον κατέστρεψαν τα τραγια πάνω από 2000 ναούς και έχουν φτιάξει γάμο εκκλησίες επάνω του Ισραήλ άντε να χαθείς

      • Κυριάκος Κυριάκου άμα δεν πας εκκλησία, ό τι και να μάθεις, δεν έχει νόημα
        Επιλογή σου βέβαια, αλλά μην έχεις την απαίτηση να γνωρίζεις κιόλας

        Ο χριστιανισμός ξεκινάει από την πίστη και συνεχίζει με τη γνώση
        Το σύμβολο της πίστεως έχει πρώτη λέξη το ρήμα πιστεύω και όχι το ρήμα γνωρίζω.

        Σε τι θα σε ωφελήσει οποιαδήποτε γνώση άμα δεν πιστεύεις?
        Τέλος πάντων, δικό σου θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *