Αποκαλύφθηκε με το χειρότερο τρόπο η κρυψώνα ηλικιωμένης.
Τις οικονομίες μιας ζωής φύτεψε σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι του σπιτιού της στην Κυπαρισσία μια 78χρονη γυναίκα. Την κρυψώνα της, όμως, βρήκαν κλέφτες, οι οποίοι ξέθαψαν τα λεφτά και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς.
Τα χρήματα έκαναν φτερά σε ανύποπτο χρόνο. Μόλις έπεσε στην αντίληψη της, η ηλικιωμένη έτρεξε κλαίγοντας στην Αστυνομία και κατήγγειλε την κλοπή. Είπε στους αστυνομικούς ότι είχε βάλει τα λεφτά σε μια νάιλον τσάντα και μετά μέσα σε μια γλάστρα.
Όπως κατέθεσε η 78χρονη, κανείς στο χωριό δεν γνωρίζει την οικονομική της κατάσταση, αφού η ίδια αποφεύγει τις σχετικές κουβέντες. Ακόμα, υποστήριξε πως δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν για την κρυψώνα της. Για τον εντοπισμό των δραστών, η Αστυνομία κάνει έρευνα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.