Η Jennifer Lopez με αφορμή ένα πρόσφατο challenge, το #WorldofDance έσπασε τη σιωπή της και αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το ψευδώνυμό της «J-Lo».
Συγκεκριμένα η pop star διηγήθηκε την ιστορία πίσω από το ψευδώνυμό της J-Lo, λέγοντας: «Το ψευδώνυμο J-Lo προήλθε από τον Heavy D, τον ράπερ. Θα ερχόταν στο στούντιο όταν έφτιαχνα το πρώτο μου άλμπουμ. Εκείνος πάντα με αποκαλούσε Jenny Lo».
Κατόπιν πρόσθεσε: «Έβγαινα με τον Puffy εκείνη την εποχή και στους τίτλους υπήρχε το όνομα Puffy και η Jennifer Lo ή Jenny Lo. Έτσι, μιλούσαν για εμάς με αφορμή τα τραγούδια μας».
Όταν ρωτήθηκε από τα μέσα αν ήταν ένα ψευδώνυμο που δόθηκε από την οικογένειά της, απάντησε: «Όχι. Αλλά η μητέρα μου πολύ συχνά με φώναζε “J-Lo, J-Lo”, οπότε αυτό το ψευδώνυμο συνδέθηκε με το όνομά μου».
Govastileto.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.