Στο… ακουστικό τους οι υπαίθριες ψησταριές και οι παραγγελίες κρεάτων για την Τσικνοπέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Οι καταναλωτές περιμένουν να δουν εάν θα επαληθευτούν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων που κάνουν λόγο για βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
“Ξεκίνησαν δειλά- δειλά οι πρώτες παραγγελίες για την Τσικνοπέμπτη, όμως περιμένουμε κορύφωση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Όλοι κοιτάνε τα δελτία πρόγνωσης της ΕΜΥ για το αν θα καταφέρουν να στήσουν τις ψησταριές στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.

Αυτοί οι πελάτες ή δεν θα ψήσουν ή το σκέφτονται εάν συμμαχήσει ο καιρός”, δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ “Πρακτορείο 104,9Fm” ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης, Σάββας Κεσίδης.
Πάντως, όπως ανέφερε ο κ. Κεσίδης τα κρεοπωλεία είναι προετοιμασμένα και έχουν προϊόντα σε επάρκεια και αφθονία για να καλύψουν όλες τις ανάγκες.
“Είμαστε προετοιμασμένοι για να εξυπηρετήσουμε το καταναλωτικό κοινό. Και τους μόνιμους πελάτες και τους περαστικούς ακόμη και την τελευταία στιγμή. Υπάρχει αφθονία προϊόντων, επάρκεια στην αγορά και οι τιμές είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσι και πρόπερσι”, είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τους κρεοπώλες της Θεσσαλονίκης, την Τσικνοπέμπτη, παραδοσιακά την τιμητική του έχει το χοιρινό και κυρίως τα σουβλάκια, η πανσέτα και τα λουκάνικα ενώ ακολουθούν – σε πωλήσεις – τα μπιφτέκια, τα παϊδάκια και μετά όλα τα υπόλοιπα είδη κρεάτων.
newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.