Θέμα ημερών είναι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του lamianow.gr η ανακοίνωση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Παρασκευή (21/7) θα γνωστοποιηθεί η υποψηφιότητα του κόμματος για την Στερεά Ελλάδα μιας και είναι κεντρική πολιτική απόφαση.
Αυτό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε είναι πως έχουν ήδη πει το “ναι” στο να είναι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι 22 άτομα στην Φθιώτιδα την ώρα που ακόμη… ψάχνουν τον επικεφαλής.
Όπως θα έλεγε και ο λαός μας, στο ΠΑΣΟΚ “βάζουν το κάρο μπροστά από το άλογο”.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι δεν θα αφορούν πρόσωπα τα οποία συμμετείχαν στις πρόσφατές εθνικές εκλογές. “Παράγοντας” του κόμματος μας είπε χαρακτηριστικά το όνομα που θα ανακοινωθεί θα αποτελέσει… έκπληξη με δύο εκ των υποψηφιοτήτων να δίνουν μάχη “στήθος με στήθος” μέχρι τελευταία στιγμή! Πρόκειται για μια υποψηφιότητα από την Εύβοια που έχει και το πλεονέκτημα και μια από τη Φθιώτιδα που παίζει και αυτή με τις δικές της σημαντικές πιθανότητες.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Θα τους πάρει πίσω από τον Σπανό….χλωμό συνταγή Κοτρωνιά-Δολιανίτη βλέπω και στη Περιφέρεια και ο νοών νοητό!
Κανένα κάρο μπροστά από το άλογο ,όπως και στα Ιόνια Νησιά έτσι και σε όλες τις περιφέρειες όλοι θέλουν να μπουν στο ΠΑΣΟΚ σαν περιφερειακοί σύμβουλοι και δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα είναι το άλογο