Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ διέλυσε εντός έδρας τους Βάσκους με 89-68 σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Οι Καταλανοί κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό κι έφτασαν στο ρελαντί στην τελική επικράτηση. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Σατοράνσκι με 16 πόντους, ενώ ο Τόμιτς μέτρησε 10 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος έκανε ακόμα ένα double-double, μετρώντας 18 πόντους και 10 ριμπάουντ. Να σημειωθεί πως ο Άνταμ Χάνγκατραυματίστηκε ξανά (!). Ο Ούγγρος γκαρντ επέστρεψε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, αλλά πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις λίγα λεπτά, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και έτσι αποχώρησε από το παρκέ!
Πηγή: ebasket.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.