«Οι άνθρωποι του Mega έχουν μοναδική ποιότητα και αισθητική. Θα δώσουν μεγάλες χαρές σε όλους μας», γράφει ο Βαγγέλης Μαρινάκης λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα
Το Mega επιστρέφει στις οθόνες μας την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.
Το νέο Mega, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, μετράει αντίστροφα και στελέχη και προσωπικό βρίσκονται επί ποδός κάνοντας τις τελευταίες δοκιμές πριν αρχίσει η μετάδοση προγράμματος.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, δημοσίευσε στο Instagram stories ένα βίντεο από τη δημοφιλή σειρά του Mega «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του», γράφοντας:
«Οι άνθρωποι του Mega έχουν μοναδική ποιότητα και αισθητική. Θα δώσουν μεγάλες χαρές σε όλους μας».

protothema

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.