Έριξε το Facebook με την γεμάτη συμβολισμούς ανάρτηση του ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, η οποία συγκέντρωσε εκατοντάδες likes και κοινοποιήσεις σε ελάχιστο χρόνο.
Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο Α/ΓΕΣ έχει προκαλέσει αίσθηση, τόσο γιατί είναι μια πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, αλλά και λόγω των πολλών μηνυμάτων που στέλνει.
Στην ανάρτηση του Αντιστρατήγου Στεφανή, ένας καταδρομέας φέροντας πλήρη εξάρτηση χαιρετάει μια μικρή κοπέλα με το ακούμπημα της γροθιάς τους (το γνωστό ως fist bump).
Ο Αρχηγός ΓΕΣ γράφει κάτω από τη φωτογραφία: «Ένας λόγος να εκπαιδευτείς σκληρά!», στέλνοντας το μήνυμα ότι τα μικρά παιδιά και η νέα γενιά της Ελλάδας είναι σίγουρα ο καλύτερος λόγος για να είναι ο κάθε καταδρομέας, ο κάθε στρατιωτικός εκπαιδευμένος και έτοιμος να υπερασπιστεί την πατρίδα.
Η ανάρτηση του Α/ΓΕΣ παραλληλίζει το γεγονός ότι ο Ελληνικός Στρατός είναι δίπλα στην κοινωνία και της προσφέρει τα μέγιστα, ιδιαίτερα στις ακριτικές περιοχές της χώρας μας, όπου ο Στρατός αναλαμβάνει πολυδιάστατο κοινωνικό έργο, με την διάνοιξη δρόμων και την πραγματοποίηση έργων, της διακομιδές ασθενών, τους στρατιωτικούς ιατρούς κ.ά.
Δείτε την ανάρτηση του Α/ΓΕΣ:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.