Αυτοί οι πίνακες είναι δημιουργίες της 16χρονης Dimitra Milan, η οποία ξεκίνησε να ασχολείται με την ζωγραφική πριν τέσσερα χρόνια. Κόρη καλλιτεχνών, η Milan ήρθε κοντά με την φιλοσοφία της τέχνης από τα γεννοφάσκια της. Μάλιστα, διάλεξε να αντί να πηγαίνει σχολείο να κάνει κατ’ οίκον μαθήματα ώστε να έχει περισσότερο χρόνο για να εξασκείται.
Σήμερα, έχοντας καταφέρει να πάρει νωρίτερα το απολυτήριο λυκείου, εργάζεται ως επαγγελματίας ζωγράφος!










newsbeast

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.