Μέσα στα επόμενα πέντε έτη, η Τουρκία θα κατασκευάσει πάνω από 170 νέες φυλακές, όπως σημειώνει η εφημερίδα Hürriyet, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι τουρκικές φυλακές δεν έχουν τον ανάλογο χώρο για τους φυλακισμένους, ιδιαίτερα μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου, όταν συνελήφθησαν μαζικά χιλιάδες άτομα που φέρονται μπλεγμένοι με το κίνημα του ιερωμένου Φετουλάχ Γκιουλέν.
Η τουρκική κυβέρνηση σχεδιάζει να κατασκευάσει 174 νέες φυλακές που θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν πάνω από 100 χιλιάδες άτομα, για τα οποία ακόμη δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση από τις τουρκικές φυλακές.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.