Η Ferrari πιστεύει πως δεν χρειάζεται να γίνουν δραματικές αλλαγές για να κλείσει τη διαφορά από την Mercedes και να είναι στη διεκδίκηση και των δύο Πρωταθλημάτων για το 2016.
Ο Sebastian Vettel κατάφερε να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος λόγω των ποινών και από 14ος να τερματίσει 3ος στο Austin.
Παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα του Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών χάρισε τον τίτλο Lewis Hamilton, ο αγωνιστικός διευθυντής των Ιταλών, Maurizio Arrivabene, είναι βέβαιος πως η ομάδα του έχει ό,τι χρειάζεται για να τα πάει καλύτερα του χρόνου.
Πιο συγκεκριμένα, πιστεύει πως η πρόσληψη του πρώην μηχανικού της Mercedes, Jock Clear, θα είναι καταλυτικής σημασίας: «Νομίζω πως η ομάδα έδειξε ότι είναι αρκετά δυνατή.»
«Όλα είναι καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να μην αλλάξουμε τίποτα. Κοιτάμε να έχουμε καλύτερη σεζόν του χρόνου.»
«Ο Jock Clear έρχεται, αλλά δε θα αλλάξει την δομή της ομάδας, έρχεται να προστεθεί στο team.»

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.