Yπόθεση ανθρωποκτονίας ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση και ειδικά η Ασφάλεια Γρεβενών, καθώς, ένας 59χρονος άντρας φέρεται να έπνιξε την 83χρονη μητέρα του στο Κοσμάτι.
Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο 59χρονος, ο οποίος συνελήφθη χτες το μεσημέρι μετά από εντολή του εισαγγελέα, καθώς φέρεται την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, να έχει δολοφονήσει τη μητέρα του, προκαλώντας της ασφυξία.
Ο ίδιος αρχικά μετέβη σε γραφείο κηδειών των Γρεβενών, ζητώντας βιαστικά να προχωρήσουν οι διαδικασίες της κηδείας της, κάτι που προκάλεσε εντύπωση και κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον της αστυνομίας.
Έτσι, η σορός της 83χρονης εστάλη για νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη, με τα ευρήματα του ιατροδικαστή να δείχνει πνιγμονή και ασφυκτικό θάνατο. Αμέσως μόλις ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, άντρες της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη του 59χρονου γιου της, ο οποίος και κρατείται.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, ενώ επίσης φέρεται να αντιμετωπίζει κάποιας μορφής ψυχολογικά προβλήματα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.