«Τσουπωτή και ηλιοκαμένη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της
Θυμάστε το μοντέλο που ακούει στο όνομα Κέιτι Πράις, το οποίο είχε την τιμή να της στέλνει μηνύματα ο Οσκαρ Πιστόριους στο twitter την ώρα της δίκης για τη δολοφονία της κοπέλας του;
Το κορίτσι «πρόκληση», πάντα βρίσκει τρόπο να προκαλέσει τη φαντασία και τα ένστικτα των θαυμαστών της. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάρει για ακόμα μία φορά ολόγυμνη μέσα στο σολάριουμ, με τα οπίσθια της σε κοινή θέα.
«Τσουπωτή και ηλιοκαμένη»,έγραψε στη λεζάντα θέλοντας να υπερθεματίσει για τα προσόντα της.Να σημειώσουμε, πως η Κέιτι Πράις έχει αποκτήσει πέντε παιδιά συνολικά, ενώ έχει χάσει τον αριθμό από τις πολλαπλές πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.


Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.