Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Γλυφάδα σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, δύο άνδρες, 24 και 26 ετών μπήκαν στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών που βρίσκεται επί της οδού Γούναρη. Εκεί, ακινητοποίησαν την 44χρονη υπάλληλο, άρπαξαν χρηματικό ποσό από το ταμείο και διέφυγαν.
Έπειτα, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, μετά από συντονισμένη έρευνα εντόπισαν το όχημα των δραστών, το ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.
Πηγή: newsbomb.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.