Φθηνά τη γλίτωσε η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» απειλούνταν με τιμωρία μετά την την καταγγελία της Σαουθάμπτον για παράνομη προσέγγιση του Βέρτζιλ Φαν Ντάικ. Οι «άγιοι» έκαναν λόγο ακόμη και για ανταλλαγή μηνυμάτων του Ολλανδού αμυντικού με τον Γιούργκεν Κλοπ, παρότι ο πρώτος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022.
Τελικά η Premier League κατόπιν εξέτασης της υπόθεσης δεν βρήκε επαρκείς αποδείξεις κι έτσι αποφάσισε να μην τιμωρήσει τη Λίβερπουλ συστήνοντας στις δύο πλευρές να λύσουν εξωδικαστικά τις διαφορές τους.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.