Κλήθηκαν σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας και κινδυνεύουν με πρόστιμο και ποινή έδρας.
Αναμενόμενα ΑΕΚ και Ατρόμητος κλήθηκαν σε απολογία από το αρμόδιο όργανο της Λίγκας για τα επεισόδια στο Περιστέρι.
Οι δύο ομάδες κι εφόσον δεν έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για εκτεταμένα επεισόδια, κάτι που πλέον δύσκολα θα γίνει από την στιγμή κατά την οποία δεν έγινε μέχρι στιγμής, αποφεύγουν την αφαίρεση βαθμών.
Κινδυνεύουν με πρόστιμο έως και 100.000 ευρώ και με ποινή έδρας έως και δύο αγωνιστικές. Αποτελεί ερωτηματικό το πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.