«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθούμε στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Το πρώτο μέρος της χρονιάς είναι πολύ σημαντικό, δηλαδή, το να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Το καταφέραμε και τώρα μπορούμε να συγκεντρωθούμε στην Πρέμιερ Λιγκ», είπε ο Ισπανός προπονητής των «πολιτών», οι οποίοι μετά το τέλος της πέμπτης αγωνιστικής «καπάρωσαν» τη δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου, πίσω από την Μπαρτσελόνα.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με όλα τα παιχνίδια που κάναμε. Ήμουν προπονητής στη Γερμανία και ξέρω πόσο δύσκολη ομάδα είναι η Γκλάντμπαχ. Παρ’ όλα αυτά, πετύχαμε το στόχο μας και για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα», συμπλήρωσε ο 45χρονος κόουτς.
Παράλληλα, σε σχετική ερώτηση που του απευθύνθηκε για την κακή απόδοση της Σίτι στο πρώτο ημίχρονο, ο Γκουαρδιόλα απάντησε:
«Κάποιες φορές δεν έχει να κάνει με την τακτική. Εννοείται πως οι τακτικές είναι σημαντικές, όμως ο λόγος που δεν παίξαμε καλά σε κάποια χρονικά σημεία του πρώτου μέρους είναι άλλος. Οι ποδοσφαιριστές μου ξέρουν ποιος είναι και πρόκειται να βελτιωθούν πάνω σε αυτό το κομμάτι», ενώ αναφορικά με τον Σέρχιο Αγουέρο που έδειξε να έχει πρόβλημα με το πόδι του στο τέλος του παιχνιδιού, καθώς κούτσαινε, παρουσιάστηκε καθησυχαστικός λέγοντας:
«Προφανώς δέχθηκε κάποιο χτύπημα, αλλά είναι εντάξει».
Πηγή: england365.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.