«Εφιάλτη» χαρακτηρίζει την ψηφοφορία για το Brexit ο πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας Στουμπ
Ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ δήλωσε σήμερα ότι η ψήφος της Βρετανίας για την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι “μια κακή ημέρα για την Ευρώπη”.
“Ανάθεμα! Μια κακή ημέρα για την Ευρώπη”, έγραψε στο Twitter ο Γκάμπριελ, ο οποίος είναι και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας.
Τα αποτελέσματα από το ιστορικό δημοψήφισμα που διεξήχθη χθες δείχνουν ότι οι Βρετανοί ψήφισαν έξοδο από την ΕΕ, μια έκβαση που θέτει τη χώρα σε αβέβαιη πορεία και καταφέρει μεγάλο πλήγμα στις ευρωπαϊκές προσπάθειες για επίτευξη μεγαλύτερης ενότητας από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.
Στουμπ: Εφιάλτης το Brexit
“Εφιάλτη” χαρακτηρίζει την επικράτηση του στρατοπέδου υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ στο δημοψήφισμα που διεξήχθη χθες στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας Αλεξάντερ Στουμπ.
“Σας παρακαλώ πείτε μου ότι κοιμάμαι ακόμη και ότι όλο αυτό είναι απλώς ένας εφιάλτης!”, έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter ο Στουμπ, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός της Φινλανδίας το 2014-2015.
“Συνήθως έπονται τρία στάδια: 1. Κρίση, 2. Χάος, 3. Μια λύση του μη χείρον βέλτιστον. Δεν ξέρω που βρισκόμαστε τώρα”, πρόσθεσε.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.