Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αντικατάσταση του Γιώργου Μποροβήλου στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα πιθανών αντικαταστατών.
Ένα από αυτά είναι και εκείνο του Μάκη Γκαγκάτση, με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ να φαίνεται πως έχει σύμφωνα με τη «Live Sport», τη στήριξη των μισών τουλάχιστον ομάδων του συνεταιρισμού.
Πάντως, υπάρχει και η περίπτωση, ο Μάκης Γκαγκάτσης να μην θέλει να είναι υποψήφιος, κάτι που θα σημάνει την αλλαγή προσανατολισμού από τη συμμαχία ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού.
Σε αυτή την περίπτωση, δεν αποκλείεται η συμμαχία να στραφεί στην περίπτωση του Φώτη Κωστούλα.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.