Μια περίεργη επίσκεψη δέχθηκαν κατά την διάρκεια της μεσημεριανης προπόνησης όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Καμένων Βούρλων.
Σύμφωνα με τις πρώτες… εκτιμήσεις επρόκειτο για… δενδριτη ο οποίος ήλθε, είδε και απήλθε χωρίς να ενοχλήσει και να τον ενοχλήσει κανείς.
Τις εικόνες ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook o Ηλίας Κυρμανίδης.





Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.