Ο Άρης Βασιλόπουλος δεν σταματά να αφήνει αιχμές για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας βρήκε την ευκαιρία να ασχοληθεί και πάλι με την “Αγιά Σοφιά”.
Ο Άρης Βασιλόπουλος συνέδεσε την τραγωδιά των τελευταίων ημερών στη Δυτική Αττική με την κριτική που έχει δεχθεί ο ίδιος για τις θέσεις του κατά της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας τόνισε ουσιατικά ότι το συγκεκριμένο έργο βλάπτει το περιβάλλον.
«Όταν πεθαίνουν άνθρωποι κάποιοι θυμούνται ξαφνικά τις απόψεις όσων αντιστέκονται σε ένα μοντέλο ανάπτυξης με επίκεντρο το κέρδος κόντρα στην προστασία του περιβάλλοντος. Σε λίγο πάλι, όταν ξεχαστεί άλλη μια τραγωδία, οι απόψεις αυτές θα είναι γραφικές, περιθωριακές, εχθρικές προς την ανάπτυξη. Τι, όχι;», ήταν το μήνυμα του Βασιλόπουλου, ο οποίος δεν σταματά να ασχολείται με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. 
πηγη-newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.