Γιώργος Μαζωνάκης: Έλαβε εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έλαβε εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο έξι ημέρες μετά την ακούσια εισαγωγή του, σύμφωνα με την απόφαση της θεραπευτικής ομάδας που παρακολουθούσε την κατάσταση της υγείας του.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μεταφερθεί στο ψυχιατρικό ίδρυμα μετά από εισήγηση των γιατρών των Επειγόντων Περιστατικών, οι οποίοι κρίναν ότι η νοσηλεία ήταν απαραίτητη για τη διασφάλιση της ψυχικής του ισορροπίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο Μαζωνάκης είχε λάβει δύο θεραπευτικές άδειες, γεγονός που αντανακλά την συνεχή αξιολόγηση της ψυχικής του κατάστασης από την ιατρική ομάδα. Η ομάδα, εξετάζοντας τα δεδομένα και με γνώμονα την ασφάλεια του τραγουδιστή αλλά και του περιβάλλοντός του, κατέληξε ότι δεν συντρέχουν πλέον λόγοι για συνέχιση της νοσηλείας του.

πηγή newsbomb.gr

-Advertisement-
KATSIAVOS

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *