Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον φυσικό του χώρο και στην ομάδα που υπηρέτησε.
Ο παλαίμαχος επιθετικός του συλλόγου και από τις τελευταίες σημαίες της «βασίλισσας», όπως αποκαλύπτουν τα ισπανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η «Marca», θα αναλάβει προπονητής στην Juvenil B, που είναι η δεύτερη ομάδα της Κ-18 της ισπανικής ομάδας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ραούλ θα αποκτήσει το πτυχίο του τον προσεχή Απρίλιο και θα αναλάβει την εν λόγω θέση, ενώ ο Αλβάρο Μπενίτο θα πάρει προαγωγή στη Junevil A.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.