Η 60χρονη δεν «τσίμπησε» στην απάτη και ειδοποίησε τις αρχές, με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγο αργότερα ο αλλοδαπός «εισπράκτορας» της σπείρας
Η ψυχραιμία μιας 60χρονης γυναίκας που δεν «τσίμπησε» όταν μια άγνωστη προσποιήθηκε τηλεφωνικά ότι ήταν η κόρη της που τάχα είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο, οδήγησε στη σύλληψη ενός 50χρονου Βούλγαρου ο οποίος πήγε να εισπράξει τα χρήματα που δήθεν θα έδινε για να μην έχει νομικές επιπτώσεις το παιδί της.
Η 60χρονη κατάλαβε αμέσως ότι η συνομιλήτρια που προσπάθησε να την πείσει να δώσει 15.000 ευρώ σε κάποιον που θα πήγαινε στο σπίτι της στην πόλη της Δράμας, δεν ήταν η κόρη της. Έτσι, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγο αργότερα ο αλλοδαπός «εισπράκτορας», που ήδη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.
Στην πορεία της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι, την ίδια ημέρα μαζί με τουλάχιστον τρεις συνεργούς του τα στοιχεία των οποίων παραμένουν ακόμη άγνωστα, είχαν αποπειραθεί να εξαπατήσουν άλλους δυο άνδρες ηλικίας 77 και 71 χρόνων και μια 65χρονη γυναίκα στη Δράμα. Όμως, εκείνοι αντιλήφθηκαν την κομπίνα και δεν τους είχαν δώσει τα χρήματα που ζητούσαν.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.