Επίθεση με ματσέτα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στις Βρυξέλλες, με αποτέλεσμα οι Αρχές να τεθούν ξανά σε συναγερμό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση μιας γυναίκας με ματσέτα, στην περιοχή Uccle.
Η γυναίκα μαχαίρωσε και τραυμάτισε τους ανθρώπους μέσα σε ένα λεωφορείο, προτού συλληφθεί από αστυνομικούς που την πυροβόλησαν και την τραυμάτισαν, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Η δημόσια ραδιοτηλεόραση RTBF ανέφερε ότι η αστυνομία δεν πιστεύει ότι το επεισόδιο αυτό είχε πολιτικά ή τρομοκρατικά κίνητρα. Η γυναίκα πιθανότατα πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα.
#URGENT : Attaque à la machette à #Uccle selon des témoins. De nombreux policiers présents #Bruxelles (source :Seb) pic.twitter.com/WZWwnl52K8
— Geoffrey Hulsens (@GHulsens) 22 Αυγούστου 2016

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.