Ad imageAd image

Γιατρός γονιμοποιούσε εξωσωματικά πελάτισσές του με… το δικό του σπέρμα!

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Η αγωγή εις βάρος του Νόρμαν Μπάρουιν κατατέθηκε πρώτα από μια οικογένεια στην Οτάβα, το 2016, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο διακεκριμένος γιατρός είχε χρησιμοποιήσει το σπέρμα του–αντί για εκείνο του πατέρα της οικογένειας–για την εξωσωματική γονιμοποίηση της μητέρας της οικογένειας, η οποία το 1990 γέννησε ένα κοριτσάκι.

-Advertisement-

Η Νταβίνα και ο Ντάνιελ Ντίξον είχαν επισκεφθεί τον Μπάρουιν το 1989 και έπειτα από εξωσωματική γονιμοποίηση η Νταβίνα έφερε στον κόσμο την κόρη τους Ρεβέκα.

Οι υποψίες και η επιβεβαίωση

Έπειτα από δύο δεκαετίες και πλέον, ένας οικογενειακός γιατρός ο οποίος κλήθηκε να τους απαντήσει πώς γίνεται δύο γονείς με γαλάζια μάτια να έχουν αποκτήσει μια κόρη με καστανά, πρότεινε να υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις. Από αυτές προέκυψε ότι ήταν αδύνατο ο Ντάνιελ Ντίξον να είναι ο βιολογικός πατέρας της Ρεβέκα, όπως προκύπτει από δικαστικά έγγραφα. Ακολούθησε εξέταση DNA, τα αποτελέσματα της οποία επιβεβαίωσαν τους φόβους του Ντίξον.

Εξετάσεις DNA που έγιναν στη συνέχεια συνέκριναν το γενετικό υλικό της Ρεβέκα με εκείνο μιας άλλης γυναίκας, η οποία είχε πληροφορηθεί από τον ίδιο τον γιατρό ότι ήταν ο βιολογικός της πατέρας. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι οι δύο γυναίκες «ήταν ετεροθαλείς αδελφές από τον ίδιο βιολογικό πατέρα», σύμφωνα πάντα με τα δικαστικά έγγραφα.

-Advertisement-

Αναφορές από… 150 άτομα

Κατά τους μήνες που ακολούθησαν, οι δικηγόροι της οικογένειας πληροφορήθηκαν από τουλάχιστον 150 άλλα πρόσωπα για το ενδεχόμενο να έχουν πέσει και εκείνα θύματα του ίδιου γιατρού, από τα τέλη της δεκαετίας του 70′.

Την Πέμπτη οι δικηγόροι της οικογένειας δήλωσαν ότι από τις εξετάσεις DNA προκύπτει πως 11 άνθρωποι, οι γονείς των οποίων είχαν υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση στο ιατρείο του Μπάρουιν, είναι βιολογικά παιδιά του.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *