Το έργο της αγάπης και της στήριξη των αδυνάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, όπως είναι γνωστό, δεν γνωρίζει ούτε αργίες ούτε διακοπές ούτε ειδικές καταστάσεις.
Τόσο στην περίοδο της καραντίνας, στην περίοδο του «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», με προσωπική φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών, εμπερίστατοι αδελφοί μας, μερικοί εξ αυτών που δεν μπορούσαν να πουν με όλη τους την καρδιά ότι έχουν σπίτι, γεύτηκαν την αγάπη και την στήριξη της Μητροπόλεως και ένιωσαν ότι η Εκκλησία είναι το σπίτι τους.
Το ίδιο και το καλοκαίρι, όπου η Μητρόπολη φρόντισε μετά από 23 χρόνια, να μην κλείσουν όλα τα συσσίτια της Μητροπόλεως, παρά το γεγονός της ύπαρξης αντικειμενικών δυσκολιών, λόγω της μετακινήσεως κατά τους θερινούς μήνες τόσο των εθελοντών και των εθελοντριών, όσο πολλών εκ των ωφελουμένων, εν τούτοις χωρίς θορύβους και τυμπανοκρουσίες, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών, με λεπτότητα και διάκριση φρόντισε να εξυπηρετηθούν και να λειτουργήσουν κανονικά τα προγράμματα στήριξης των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, τόσο με τον παραδοσιακό τρόπο των συσσιτίων, όσο και με άλλους εναλλακτικούς τρόπους.
Παραμονή της Παναγίας μας σήμερα και το πρόγραμμα στήριξης συνεχίστηκε με διανομή χρηματικών και υλικών βοηθημάτων για εμπερίστατους αδελφούς από τον ίδιο τον Σεβασμιώτατο και τους συνεργάτες του, στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Συγχαρητηρια στον Μητροπολιτη μας για την κινηση που εκανε να βοηθησει τους συνανθρωπους μας αλλα Χριστιανοι που εχουν αναγκη βοηθειας δεν ειναι μονο στο κεντρο, Στην ενορια της Μητροπολεως υπαρχουν, και αλλες ενοριες που λειτουργει φιλοπτωχο ταμειο και θα επρεπε να μοιρασουν μια βοηθεια στους συνανθρωπους μας.
Η βοήθεια προς τους αποδεδειγμένα εμπερίστατους αδελφούς, είναι απαραίτητη!
Σύμφωνο, ότι & σε άλλες Ενορίες, υπάρχουν συνάνθρωποι μας, που χρήζουν βοήθειας & η Ι.Μ θα έπρεπε να δρομολογήσει & εκεί «κάτι»….
Σεβασμιώτατε εκτός τις πολλές ΦΩΤΟ, μιλήσατε στους λαμβάνοντες την βοήθεια για τον Χριστό, μοιράσατε κάποιο πνευματικό βιβλίο?
Με την ευκαιρία όμως, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι, πρώτη & κύρια αποστολή της Εκκλησίας είναι η Σωτηρία των Χριστιανών.
Ακόμη να συγχαρώ την ακούραστη κ. Χριστίνα Κουτκιά που διακονεί εδώ & χρόνια στο Κέντρο Αγάπης, μαζί με άλλες ευσεβείς γυναίκες της Λαμίας.