Εκπρόσωπος της Rihanna δήλωσε πως ο γιατρός συνέστησε φωνητική ξεκούραση για τουλάχιστον 48 ώρες, καθώς υπήρχε φόβος αιμορραγίας στις φωνητικές χορδές της. Παρ’ όλο που η τραγουδίστρια έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή για τρεις μέρες, τα αντιβιοτικά δεν κατάφεραν να διώξουν την ίωση επαρκώς.
Περαστικά!
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
