Ο Γιάννης Δρακόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ανεργία στο χώρο, αλλά και για την οικονομική του κατάσταση.
Αρκετοί συνάδελφοί σας έχουν έρθει αντιμέτωποι με την ανεργία, εσείς έχετε βιώσει κάτι τέτοιο;
Φυσικά και έχω βιώσει ανεργία ειδικά στις αρχές της καριέρας μου, μέχρι να με μάθουν οι παραγωγοί και οι αρμόδιοι. Είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός χώρος, πολύ ρευστός και αλλάζουν πολλά σε εργασιακό επίπεδο και όχι μόνο.
Δεν βιαζόμουν όμως ποτέ, το γεγονός ότι όλα μου ήρθαν σιγά σιγά, με βοήθησε στο να έχω μια σταθερότητα και στα οικονομικά μου.
Καταφέρατε να βγάλετε χρήματα μέσα από τη δουλειά σας ως ηθοποιός; Να αποκτήσετε ένα κομπόδεμα που σας επιτρέπει να μη δουλεύετε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα;
Όχι, πρέπει να δουλεύω. Δεν έχω ένα κομπόδεμα που να μου επιτρέπει να μην δουλεύω για ένα μεγάλο διάστημα. Κάποτε ήταν αλλιώς, τώρα έχουν περάσει οι εποχές αυτές. Πλέον η δουλειά μπορεί να σου εξασφαλίσει ένα καλο επίπεδο διαβίωσης, μέχρι εκεί.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.