Ούτε ένα μήνα κυκλοφορίας δεν πρόλαβε να κλείσει το νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «10 το καλό» και έδωσε τα πρώτα 100.000 ευρώ στα Γιάννενα.
Η 50χρονη υπερτυχερή, η οποία καθημερινά δοκιμάζει την τύχη της στο ΣΚΡΑΤΣ, διαλέγοντας τον λαχνό έλεγε «που θα πάει θα μου τύχει το ποσό και θα το κάνω το κομπόδεμα για τα παιδιά, να έχουν κάτι για το μέλλον τους».
Έτσι και έγινε!Βέβαια, η αποκάλυψη του συνολικού ποσού λίγο έλειψε να την στείλει στο νοσοκομείο από το άγχος καθώς στην…αρχή εμφανίσθηκε το σημάδι-κλειδί που ήταν ένα πράσινο «10».
Η τυχερή νικήτρια δεν πίστευε στα μάτια της όταν διαπίστωσε ότι ο τυχερός λαχνός έγραφε 10.000 ευρώ και στα 10 ποσά του κέρδους. Έτσι πέτυχε το «10 το καλό», κερδίζοντας αθροιστικά το μεγάλο ποσό των 100.000 ευρώ!

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.