Δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods κόντρα στον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ αναφέρθηκε με ειρωνική διάθεση στα αφεντικά των ερυθρόλευκων αλλά και στον Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Αναλυτικά:
«Είμαι περίεργος να δω τι έχει να πει σήμερα για τη διαιτησία ο προπονητής του ΟΣΦΠ… Ίσως να κάνει παράπονα ότι δεν έβαζαν καλάθι οι διαιτητές υπέρ τους… Όπως επίσης είμαι περίεργος για το εάν θα μοιράσει DVD η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Κλαυσίγελος».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.