Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δημοσίευσε βίντεο που δείχνει την αναχώρηση των παικτών από το Ολυμπιακό χωριό.
Η Εθνική έχει ήδη κατοχυρώσει το ασημένιο μετάλλιο και θα δώσει τη μάχη για την πρώτη θέση.
H Εθνική ομάδα πόλο αναχωρεί από το Ολυμπιακό Χωριό για τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων κόντρα στη Σερβία. Όλη η Ελλάδα μαζί σας παλικάρια 🇬🇷🇬🇷🇬🇷 pic.twitter.com/mqOveE5YI9
— Ηellenic Olympic Committee (@HellenicOlympic) August 8, 2021
«H Εθνική ομάδα πόλο αναχωρεί από το Ολυμπιακό Χωριό για τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων κόντρα στη Σερβία. Όλη η Ελλάδα μαζί σας παλικάρια», γράφει η ΕΟΕ στην ανάρτηση.
Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και άλλοτε πολίστας με παρουσία σε πέντε Ολυμπιακούς Γιώργος Μαυρωτάς έγραψε στο twitter:
«Η διαφορά του τότε με το τώρα για την ελληνική ομάδα πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες:
Τέτοια ώρα ετοιμαζόμασταν να πάμε να ΔΟΥΜΕ τον τελικό. Σήμερα ετοιμαζόμαστε μα πάμε να ΠΑΙΞΟΥΜΕ στον τελικό!
Καλή επιτυχία παιδιά, απολαύστε την εμπειρία!»

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.